И што би значело девулвација? Одземање или трајно отсуство на способноста женскиот репродуктивен орган да си ја оствари својата функција
Имам прашање профилот ми е од 2020 креаиран тогаш не бев воопшто актувна, сега пред некое време почнав да го користам и приметувам дека на одредени теми ми пишува "Немаш доволно привилегии за да одговараш тука" Зошто?
Затоа што немаш многу мислења пишувано, си има правило, во одредени теми смеат да пишуваат членови со повеќе мислења, не знам дали беше над 300 или над 400. Коа ќе го исполниш условот, ќе можеш. Затоа ај навали.
Може ли да се направи категорија како што се БРЕМЕНОСТ, КАРИЕРА, ДОМ итн итн да биде ПАРИ, и се што се поврзано со пари, плата, банки итн таму да пишуваме
Ај извести ме и мене ако дознаеш. Инаку утре и е роденден на buba4e89 , го паметам оти денес е роденден на внукот мој , а таа слави утре. Не е лошо да и го тргнете банот како роденденски поклон.
Јас предлагам петиција да се одбанира Бубаче. Таман чим утре и е роденден сите да честитаме тука на темава и секоја честитка да е 1 потпис за одбанирање.