Зошто во темите “Сакам да кажам“, “На срце ми лежи“, “Испукајте се“ и сл., дозволени се цитирања? Тие теми ги замислувам како секој да си каже што му лежи на душа, а не некој да се тригерне од нечие мислење и да се развие непотребна дискусија.
Во СДК е дозволено бидејќи има СДК без цитирања. Во На срце ми лежи мислам дека не е дозволено, оти видов цитирање, па беше избришано. За Испукајте се не знам.
Кај е Скриено катче? Баш сега приметив дека го нема. Или па направија да можат да го гледаат членови со одреден број мислења?
Хелоу, сакам да постирам нешто во една група меѓутоа не ми дава со објаснување дека не сум имала доволно привилегии.. што значи тоа? Член сум на фемина веќе неколку години ама немам постирано
Дали имаме тема на форумов за worldwide инста-блогерки? Ко chiara ferragni,atlantic-pacific,kristina bazan,negin mirselahi..На такви мислев..Ме разбирате нели?
Кого да контактирам за да го избришам профилот? Ja kontaktirav bilkata, veke dva mails pisuvam i ovde kontaktiram i nema odgovor
Зошто категорија Здравствени проблеми не е категорија за општо здравје и негова грижа а не само здравствени...проблеми? И зошто сите(активни) теми во категорија Диети се диети за слабеење? Као, постојат и диети за здравје? И зошто категорија Коронавирус е сеуште посебна категорија, а не на пр. подкатегорија во категорија Здравствени проблеми? With that being said, дали постои тема колку ние уствари се грижиме за нашето здравје (со се здрава диета, не само за лечење на веќе развиени болести, туку мош мислит за здравје и превентива) и колку кај нас уопште има свест околу ова ? Уствари веќе мислам и сама дојдов до заклучок и одговор додека го пишував постов, ама добро.
Зошто ми го избришавте и првичниот пост у СДК? Сега и турбофолкот ли ќе ве тужи на форум, па мора цензура?