Како изразување мислење на тема е тролање да ми се објасни и како заклучивте дека е тролање? Или имате замисла дека мора да сум ок со одредени луѓе и не смеам да им ставам коментар ако сметам дека не е ок мислењето?
Буквално, претпоставувам дека мислат дека е тролање зошто имаат замисла дека се дружам со луѓе од фемина ако сум ги поддржувала за нешто небитно како феминка на годината.
Да бидеме реални јас закачав , ама не знам зошто бев избришана и како заклучија дека е тролање тоа што став си кажав. Ајде добро, тебе не те пипам
А како воопшто може да настане драма или уатевр на тема турбофолк? Додуша во темана за слаткарници настана караница, не па
Како трол? Или турбо фолк? Како и да е ги разбирам и во двата случаи. Зошто не би биле, поготово ако само едни те исти мрачат. Сметам дека такви заслужуваат и банови, ако веќе се банираат кавгаџии. Па да видиме колку ќе глумат босбичес позади тестатури. Таквите се тихи убица. Подобро тоа отколку да им се разбегуваат членови поради такви и форумот им остане празен.
Vo profilot odis na privatnost biras koj moze da ti prati poraka koj moze da ti gleda na profilot i red drugi raboti