Има посебна тема за шминка во скриеното катче за оние кои не сакаат сите да им видат лице. А, за купени ствари нема потреба да е во скриено кога никој во темата не си го открива лицето.
Кога бев модератор имав и по 199+ Седнуваш и отвараш тема по тема да видиш кај се закачил некој со банални кавги
И јас имав сабајле 40тина нотификации за теми што не ги ни следам. Сите од ист член напишани. Претпоставувам истата личност е.
Зашто ми го нема мислењето што го пишав во проблеми со забите темата???? Не ми стигна известување дека ми е избришано.
Многу пати бришат така без да пишат зашто, веројатно поради оф топик и спамање. Не ти дека спамаше, се знае кој е дежурниот спамач. Аман више од проблемот нејзин.
Имам забележано кога има некој поголем настан од црна хроника, од што пишуваат секакви по темиве, укопува цел сајт. Океј, радозналост, сака човек да добие одговори на милион прашања што постојат во главата, ама дали кога веќе се гледа дека владее хаос, не може ли уште некој од модераторите одговорни за други теми да припомогне во бришење каканици, со извинување на терминов? И љубопитност, и страв, и сѐ ќе разберам, ама во ваква хорор-ситуација вакви фецеси да се дозволи да се тресат, холивудски прикаски од самопрогласени МВР-службеници е долно и одвратно.
Никаква лична навреда не пишав во темата Исчезнати лица, а сум банирана без објаснување. А други какви глупости и навреди пишуваат. Срамота. Да ти се одмили и форум и се. Треба да се објасни зошто е некој баниран.
@RainBow чекам одговор. Треба да објасниш на која основа сум ставена на пауза од темата Исчезнати лица.
Ми ги бришете мислењата пошто не ви се допаѓа содржината?? Навредив некој? Оф топик бев?? Не. Сакам образложение.
Оф топик ти беше мислењето, не беше ништо на темата, туку за тоа како членовите се правеле паметни. За следниот оф топик ќе следува и бан од темата.
Последното не беше оф топик, се надоврзав на моето прерходно мислење. Тој дел ќе го редактирам останатиот дел од мислењето беше на темата.
Зошто сум банирана од Исчезнати лица? Немојте само офтопик, пошто пола тема е оф, а пишуваат уште ако е за тоа што вреѓам убијци, нормално дека ќе ги вреѓам и нема да бирам зборови за убијци на дете. Не навредив некој од форумов па да се буните. Они може да пукаат деца, а ние не може да ги вреѓаме а?
Мислам на сите им е доста од твоето насилство, а повикување на насилство, некого да искршиме од ќотек и утепаме е против правилата на форумот. @Black girl за следните навреди, да, и ние модераторите сме членови на форумов, ќе следува бан и од форум, не само од тема на три дена. Мислам дека сите треба малку да се приберете со коментарите, со навредите, со тензијата. Има можеби десетина веќе банирани од темата, а толеранцијата за оф топици, за навреди и за се останато е нула.
zosto mi pisuva Немаш доволно привилегии за да одговараш тука.) e kogo vregav jas ili potiknuvav nasilstvo?