Ако си пишувала оф-топик (нешо шо нема врска со темата) може ради тоа Шо да ти кажам Не прашувај само по сто пати.
Не знам дали прашањево е за тука, заинтересирана сум за Secret Santa со со членките како го правите и организирате?
До сега на тие што сум пробала не ми дава да пратам порака, а јас добивам пораки од други. Не знам дали нешто не правам како што треба, како можам да пратам порака на друг член?
Што е со овие реклами на Роса, Кока Кола и уште која беше? Форумов стана бизнис, а не интересно катче како што беше пред неколку години. После чудете се зошто веќе нема квалитетни членови.
Спонзорирани реклами. Не е првпат ова. Сеа и нели за изборот, им требаат нормално финансии. За џабе не ги објавуваат сега. Иначе све е бизнис денес, тоа е.
Да, имало и поголеми што стварно очи ќе ти истерале.Сеа суптилно и срамежливо, дискретно. Па дури од лаптоп вчера бар не ми се појавуваа мене.
Оние претходните на лаптоп и десктоп беа тежок дречај и очобол. И да се нанервира човек кога ќе кликне по грешка.
Форумот може пак да е интересно катче и со рекламите. Пречат, посебно од мобилен телефон ако сме уклучени ама па и ја разбираме потребата од банер. Или не?
Следно пред да ми бришете мислење што не било адекватно според вас за таа тема, префрлете го во соодветната.