Не е прашање, туку констатација. Не знам за друга тема. Овие рекламиве на дното ужасно замараат и се доста лоша одлука. Форумов личи на вирусан сајт.
Вие што Вајлд ви фали, сте налетале некад на бљувотините што знаеше да ги истресе!? Или само во секс теми ја читавте. Нема да го пишам своето мислење овде чисто да не и отворам работа на реин.
Па ти не знаеш од кај све си се најавила? Инаку нема, не е напреден толку. Спојлер Ич не е напреден. Има опција ко шо видов ама појма неам како се прикачува таму, заебано некако ми делува.
Инаку, ме интересира уште нешто... Јас на пример сум најавена на два телефона. Да речеме го мењам пасвордот, по дифолт се одјавувам од сите уреди?
Зашо нема опција за порамнување на текстот коа пишуваш мислење како на Word? Мислам, има ама пак не се порамнува и бега текстот. Страшно нервира тоа.
Како точно мислиш? Јас би полудела ако читам мислења едно десно, едно лево, едно во средина ко лист со музичка програма, така да подобро ако е автоматизирано секое мислење да почнува од лева страна.
Текстот мислев, скроз да е порамнет како семинарска коа пишуваме. Вака изместено некако непрегледно ми е.
znae li nekoja da mi kaze imali tema kade sto moze da se pisuva za se i svasta, sto bi rekle, ne se bas snaogam na forumot pa cesto mi premestuvaat mislenja vo soodvotna tema osven tie za film , lice,politika jas pojma nemam kade da najdam soodvetna tema , pa obicno komentiram samo vo tie sto gi pokazuva kade e komentirano
Нема таква тема, освен чатот и сакам да кажам. Учи од тоа каде ти ги преместуваат мислењата и така ќе се запознаеш со темите. Користи го и search bar за да ги пронаоѓаш.
Порано вака се прикачуваа слики на сите форуми. Притисни на иконката за слика, и ќе ти излезат овие: Аплодираш слика на страни за прикачување слики, и страната ти дава линк од сликата. Го земаш тој линк и го лепиш меѓу заградите горе. Малку е покомплицирано од остатокот на форумот како шо можи да се става, ама не е тешко. На ист тертип гифови користиме на форумов само е поавтоматизирано и не го гледаме ова со средните загради ко команда.
Благодарам, не знаев за новото правило, а гледам пред некоја година сум пишувала таму во некоја тема. Среќни празници
Може да дадам некој предлог за форумов? За тој чатот. Да се направи некако поголем, исто така ако може и лајкови да има или нешто, оти така едвај читам шо се пишува, а и не ми стига ништо во известувања. Стварно не ми се допаѓа тој чат.