Да ене го Михајло на суд пошто не направил апдејт на форум. Или Реинбоу во затвор пошто не банирала по ваши лични желби.
A stvarno e glupo ova so treta smena. Ne e chat tema, a FMKJ i 40ka? Tamu moze. Nema logika Plus mene chatot mi e krs za pisuvanje, pola poraki dava samo. Nemas preglednost kako vo temata Ne mozes da repliciras, plus malo e prozorceto oci mi pagaat
Јбг. Мене ништо не ми смета на форумот. Како членка од 2013, да можам би го вратила стариот дизајн чисто за носталгија, кога имавме цветчиња под аватарот.
На форумов логика нема. Логика во физиката, овде тешко. Префрлете се во 40ка, секако не бараат лична карта.
Не заради тоа, бе. Мислев на толерирање на членки кои премногу навредуваат и на членки кои шират дезинформации за личности, компании и производи.
Никогаш не можело, до 5мб мислам е и 1600х1600 пиксели. Денешните телефони веќе прават далеку подобри слики од тоа, па опција што со години ја користам е - скриншот од сликата што сакам да ја постирам.
Поблиску сме до 2050 отколку од животот пред Гугл. А на форумов уште постои темава за гатање и баење, и Феминка уште прашува зошто постои. Две константи кои никогаш не се менуваат.
Освен една опција, да може да ти пишува само некој што го следиш, уште не ја разбрав таа мистерија. Денес те заследи @fantomotodoperata. Well, со среќа нека му е
Ја не ни знаев дека заради тоа и се следат, скоро дознав за ова со опцијата да ти пишат ако ти се затворени лп. Би требало некој да те заследи ако му си интересен или не знам се пронаоѓа понекад у твоите постови, е сеа и за друга работа знаат да се заследуваат. Ја па мислев дека ако некој те заследи и ти него, ќе ти излегуваат мислењата горе во делот кај нотификациите ама не било така.
Значи дека во ист клан сте. Чопор формирате. Е сеа, ако те отследат, те отфрлиле од кланот. Него.... Со колку следачи на форум се станува инфлуенсер?