Во Твои новости можете да ги видите активностите на оние што ги следите. Што им се допаднало, што коментирале, смениле нов аватар. А ако некому му се заклучени пораките, можете да му пишете кога тој ќе ве заследи, не вие него.
Со над 1000. Има некој толку? Сите се криеме и не може да процени чоек доволно кој што фактор е што улога има. Ја колку што сум приметила до сеа @Feminka22 има највише, толку сум видела, може има некој многу поише ама не му е транспарентен профилот. Ај нека се пофали сам/а. Инаку без разлика на тоа, инфлуенсерка на форумов една и единствена е @koritsaki. ❤️ Ауу да бе, еве видов. Значи таму се гледало тоа, ич немав приметено. Tnx. Туку и ова изглеа може да се подесува, ако некој нејќе вака да му се појавува активноста, да сокрие.
Ти не можеш да бидеш инфлуенсерка. Дека на форумов те прогласија за насилник. Демек лошо влијание би имала.
Ауу значи напето до самиот крај. А нели може и таа опција да се исклучи? Иначе вие што следите по 100+члена озбилно (имате време да) прегледувате секој од нив што се пишал, лајкнал во денот, па уште ако и ве нема неколку денови/некое време...?
Море нека те земат тамо за админ, да ги забибериш сите шо не треба да де тука Подршка за феминка -админка 2024
А зашо да не ја сакаат Феминка? Дека е искрена и своја и што на ум тоа на друм? Сто пати боље што си е таква него ли дволична и столична да беше ко повеќето. Баш супер си е детето бе. А иначе ако треба админ или модератор ли шо и да беше, Стајли тебе треба да те стаат, мислам си заслужила до сеа и повеќе од тоа.
Зависи кого ќе прашаш. Дали тие што се ок или лепачите на етикети или микс од 2та типа. Она е брутална, јас сериозна. И тебе може ти имаат смислено што си. Спојлер Можеби потенцијален дупли профил. Стандард за тазе и прилично нови профили.
Дека зборам многу без да мислам У денешно време ако си без влакна на јазик, си насилник и безобразен. Ја може сум насилна ама бар го кажувам тоа што го мислам. Не можам да галам некој ако сакам да го задавам
Ау ау, инфлуенсери. А да кажете како стануваат тие популарни членови? Со какви колку кога шо како мислења? За да знам да не бидам и јас таква оти тогаш ќе знам дека премногу време поминувам тука на фемина
Да си го имам како кец у ракав за секој случај. Ајде кој ќе биде среќниот добитник сега, еци, пеци, пец...