Не знам...и ја сакам во последно време ....иначе воа...за ДА ја ДА...малце повеќе да имаш пишано погоре
@Lella верувам ти си ги споила постовите во Религија, ок. Само кај се уште 2поста, едниот беше за трансхуманизмот и религијата? А другиот за Велигден/ското зајаче. Или некој ги пријавил?
kade se brise profilot? pa ne sum jas duzna nekoi da si lecat frustraciite vrz mene i da sekoj vtor moderator mi izigrava i pravila spomnuva , demek mnogu umni ke izlezat? toa samo vo nivnite glavi jas ne znam kirilica da pisuvam, i ne ne sum albanka, makedonska sum no ne znam, tek ucam, i na google ne dava da kopiram kirilica kako da si izbrisam ili blokiram profilot ili neka me baniraat
@RainBow што се дешава во последно време? Дај малце построги бидете банирајте све , човек да не може да скролне без да има навреди пцовки.. Зголемете број на посторања за да можат да пишат негде ..
И кај мене беше така. Дури сабајле се оправи како што треба,ќе се среди и кај тебе сигурно. Инаку многу нервозно е нели?
@Gosh My guess is, горе во пребарувачот да се избереш од листата на членови и да вратиш најназад за година во календарот. Пробај така