Ако го прават и другите не значи дека е исправно. Останатите кои пишуваат кирилица нека бидат пример за следење, а не обратно.
@RainBow @Mihajlo дали постои опција трајно да блокирате ИП адреса на одредени членови психопати тешки кои се зачленуваат единствено за да демнат и манијачат, притоа заканувајќи се по живот и користење на навредливи зборови? Знам ќе кажете пријавувајте но што фајде од тоа кога они постојано отвараат нови профили. Викам дали би можело скроз да им се оневозможи пристап?
Da prasam samo do administratorot,se slucuva covek da zgresi i da napise ist post vo dve grupi,nemora tolku bezobrazno da se odnesuvate,moze samo da go izbrisete fala mnogu
Зошто кога одиш да си бараш стари мислења во одредена категорија, не можеш да бараш подалеку од 10та страна, како кога си бараш мислења во профил?
Имав и уште едно прашање, зошто не може да има срч за секоја тема посебно, ама ова ме нажали, и нема да прашувам додатно. #крајноразочарана Сеа треба при Меркур во Риби да барам низ времепловот, Боже ме сачувајј.
Во секоја тема да си бараш своето (или туѓо) мислење? Ако да, дур ти е отворена темата - можи. Спојлер На ова мислеше?
Даа! Како не сум ја приметила опцијава досега слеп.тур, до сега ги барав или во категорија или со клучен збор, уште цела воодушевена од мојата Водењачка меморија од Меркур. Т'и*ам Водењачкиот Меркур, т' и*ам. Ова би требало да помoгне, фала Демоне!
не знам дали прашањево е за тука, но не најдов друга тема каде што можам да прашам. Што значи "немаш доволно привилегии да одговараш тука"?
Се немам долго време уклучено на форумов и приметив веќе не постои скриено катче или немам доволно привилегии за да го гледам затоа што знам дека го имав порано и имав пристап до него освен ако нема некој промени сега?
Порано беше достапно само за членови на форумот, сега само за членови со над 200 или 250 мислења, не ми текнува точно колку беа. Ти го немаш тој услов.
Зошто неможам да прикачам слика? Дали имате проблем и вие? Ја селектирам која, стискам done и не сака да се прикачува, дека нема селектирана слики ми дава.