Општи прашања Ни мене не ми е прашањево за овде, ама неможам да најдам соодветна тема. Се извинувам Вака, кај пораките ми стои -1. Знае некој зошто ?!
Ќе кликнеш одстрана на твоето име и ќе ти го отвори профилот и доле лево имам полиња каде пишува дадени и добиени ѕвездички и има линк отвори/затвори список
Страв ми е да отворам во некоја од темите за серии. Одма ќе прочитам се однапред. И тоа се чудам како постари форумџии (кои верувам ги знаат правилата) не знаат за спојлер или намерно се прават мангупи за однапред да раскажат што-како ќе се случи. Мислам, дека треба да се опоменуваат построго, па и да се банираат на ден-два, зошто очигледно умот не им доаѓа.
MerlinMonro8, Copy img URL ти треба тебе, а не обичен линк. Ако не пиши како правиш па ќе ти пишам кај грешиш. Кога ќе ја поставиш сликата помеѓу img опцијата, го обележуваш цело и кликаш на spoiler
Секогаш кога е заклучена се расчистува, за тие прашања за кои има тема се префрлаат во постоечките теми.
Како да напраам да не ми стигаат на mail известувања секој пат кога некој ке искоментира после мене на некоја тема .Преполн ми е mail-от со такви известувања и ме нервира.
Еве на сликава ти заокружив, кај тебе би требало да стои Откажи известување, ако пишува така кликни само на него.