https://chromewebstore.google.com/detail/dark-reader/eimadpbcbfnmbkopoojfekhnkhdbieeh?hl=en Инсталирај го овој plug-in/extension за браузерот, претпоставувам е chrome или заснован на chromium. Одлично функционира и за femina. Имаш dark mode автоматски. Пиши ми, ако ти требаат дополнителни насоки.
Не, ако стиснам во некоја тема да не ми стасува не мејл тогаш воопшто ни во известувања не ми стасува.
Го обновувавме SSL сертификатот, средено е сега. Се извинуваме за прекинот и благодарам за трпението.
Откако и пишав на Ањушка за рецепт за пита, не ми даваше да се уклучам на форумов . Види викам, Господ не ми дава никако да научам да праам пита. До сега не ми даваше, и software update напраив, и изгледав 10 youtube видеа за how to fix the problem, и уклучував и исклучував некои иконки на тел и на Chrome, и накрај ми остана уште да ја избришам History, и жими така влегов тука Е ова е доказ колку ве сакам
@Munchmallow20 Ти па место да искористиш ситуација да праќаш порничи и да се вадиш демек хакната, тука уште и поштена ми се праиш... Disappointed!
Ако некогаш има од мојот да знаете дека сум јас, значи у реду е, не се потресујте превише. И во тој случај ќе сум банирана(озбилно прашувам) шо политика има по тоа прашање?
Е добро, сеа ти си кажа бар поштено, па да не му ја мислиме. Ги сочува ли тие линковите, копирај ги слободно. Без срам. Шо знам шо политика има, ама ти со ова признание сама си даде зелено светло за бан бе Инер. Толку сакаш бан?