Ја не знам како не ме банираа во темата за изборите пред три месеци, ама среќа тука сум. Фала ви модератори
Зошто кога цитирам некој, но во меѓувреме се предомислувам и го бришам цитираното, тоа уште стои во делот за одговор колку и да го бришам? Сто пати се вратив на темата и тоа цитираното уште си стои доле. Како да го избришам?
Зошто ја затворивте темата Куран? Никој не се навредуваше, туку аргументирано дискутираа. Или не ви одговара нешто очигледно? @RainBow
Немаше аргументирано дискутирање туку само напаѓање едни кон други, имаше и една реченица "толку ти е нивото", така нешто беше. Како така се дискутира, нели треба барем малку почит кон другиот член, колку и да не се согласуваме со него?
@RainBow @Mihajlo зошто не се воведе блок како опција? Не мислите дека е потребно? Не е доволно игнорирај, ќе игнорираме, туку и они нас да не нè читаат, бар дур се најавени. Ајде, јавно е се, и тие што немаат профили секако читаат, но мислам многу корисно ќе биде ова. Пошо не се трпат више некои. А и зашо не воведувате ме интересира? Пошо ви одговара да има препуцавања, така ли? Превише провоцираат, и не се може секогаш да се игнорира. Намерно да чекаат да пишеш, да праат профили специјално за да се караат со тебе и да те малтретираат, и ти да ќутиш и трпиш? Вака се губи и желба да се пишува, па оставајте ги слободно пациентите, троловите и манијаците чим сте решиле така.
Исто како што имаше препукувања, провокации, навреди и исмевања на темата гатање , баење, без да се даде повод за такво нешто.
Затоа што ова не е социјална мрежа, ова е форум. Имаш анонимен профил, тоа е приватноста што ти е овозможена, за да има слободна и јавна дискусија, типична за форум. Тоа што вие правите да ви се лични некои работи е ваш проблем.
За аttention/who*es игнор/ирајте, уствари тоа и е целта да се добие (било какво) внимание и повратна реакција, добра, лоша небитно, секое внимание е добредојдено. Ова со блоков како и да е добра идеја, поготово за овие што не стојат добро психички eм, ни се разбираат од лични/граници ем, да се живи и (не) здрави, ем и сите им се криви за нивните животни пропусти освен самите они, па и се идентификуваат со/сталкање други членови бонус. Поготово што сеуште се толерираат од некоја причина. Како и да е малтретирања и булинг од било каков тип, и на форумот и во лп не смеат да бидат допуштани. Е сеа колку (толерирање) вакви ќе го/ имаат коштано квалитет/ни членови и дискусии форумот тоа е друго прашање за форумот. И квалитет/ни што во иднина треба да дојдат ваљда.
Игнорирани членови што ми се јас не ги читам, ама треба да има опција и тие нас да не не читаат. Инаку зошто би ги игнорирале кога не читаат? Треба да има опција блок. А не само да провоцираат.