Луѓе, сменив лозинка на мојов акаунт тука, е сега кога пробувам да се логирам, автоматски ми ја дава старата лозинка. Како да ја тргнам старата за автоматски новата да ми ја даде?
Во Settings на Гугл, оди во Safety Check па во Passwords и долу ќе бараш femina forum или сменија или delete на таа што тие сочувана. Исто и во Password Menager во Settings направи барај femina.forum.
Ме интересира дали ако сме пишувале со некоја членка во лп, и не сакам повеќе да ми пишува, ако напуштам разговор не може ли да ми пишува повеќе?
Што значи кога ќе отворам нечиј профил тука на форумов да ми кажува дека профилот на корисникот не е достапен? Дали ме има блокирано? Веќе подолго време ова..
Не може, ама има некои членки што ми пишале да им пишам, и така си пишуваме. Ама еве ако некогаш не сакам дали ако напуштам разговор нема да можат да ми пишат? @Macedonian2405 па мислењата си стојат, не ги бришат.
Кога сакаш да напуштиш разговор, ќе ти се појават 2 опции. Ја штиклираш таа што ти одговара. Ако сакаш да бидеш раат, ќе одбереш игнорирај.
Тоа значи дека членот си го направил профилот приватен, да не можат другите членови да ги гледаат неговите податоции или да пишуваат на профилот.
Не, значи баниран е. Ако направил профилот да му е приватен пишува- Овој член има ограничување за тоа кој може да го гледа целиот негов профил. Така мислам јас, нека кажат другите.
Јас на овој акаунт ниту меил знам ниту лозинка. Моментот кога ќе направам формат на компјутерот или на баузеров толку е Сакав да прашам дали некој се вратил од перма бан ? И ако да, како се стига до таму ?
Во сетингс за приватност се местат тие работи во "Ги гледаат податоците на мојот профил:" и тука ако ставиш само членови кои ги следам ( а не следиш ниту еден) никој не може да ти го отвори профилoт Мислам кај мене е така, пробај да отвориш
Значи, како поранешен модератор да потврдам дека тоа значи дека членот е баниран За заклучени профили, тие што сетирале да не им се отвараат пишува - "Овој член има ограничување за тоа кој може да го гледа целиот негов профил."