Тука ќе прашам. Постои ли тема за совети за ентериер, уредувања дома, нешто слично на совети од архитектки?
Да имаш за сите 3 буквално. У дом види барај ги или ако не можете да најдете тема. Само пишете на Гугл срч + Фемина или Фемина форум и ќе ви искочи темата
Здраво, пробувам да коментирам на некој постови ама ми дава дека немам доволни привелегии ? Треба да се побараат привилегии од модератор или ?
Па секој маж шо иде тука, истото прашање го поставува. Оти не пробате прво да пишете во темите за пелени?
А зошто би се регистрирал за право во секс да пишеш? Што помош би барал во секс за да е толку зорт, еве не знам..
А кој кажа дека сакам таму да пишувам, гледам почнаа да пишуваат за тоа и викам ај ке се заебавам и јас. Што очекуваш да им вратам на луѓе што го пишуваат тоа одма ?
Не знам како се викаше точно темата, нешто во стилот “феминско катче” или “феминско ќоше”, можно е да лупам глупости зошто ретко отварам фемина, а и ова беше доста оддамна. Дали постои уште темата? Не можам да ја најдам, еднаш знам пишав таму па сакав да проверам дали сум overshare-нала