Најверојатно мислиш на младинското ќоше, ама таа тема е во скриено катче. За да читаш таму ти требаат најмалку 250 мислења.
Абе еднаш dark mode да стаевте?? @Femina @Mihajlo ќе ве спамам пошо едно нешо немате сменето у добри 10 год шо сум овде. Освен банерине за пелени. -дарк моуд нема -тролови и особи шо не сфааќат шо значи траен бан се реинкарнираат по 1000 пати -обиди за хакирање -вебсајт 0 ја сфаќам дека ви се профитира, ама мора и да вложувате малце. Не овде очите да ни паѓаат
Ќе спамам бе. Ако не ќе прекинам да пишувам, може нема да сум само ја. Па коа ќе останат 10 души на форумов, и трафикот ќе падне. Ќе видиме дали ќе вложат нешо. Не може у 10 години никаква промена да нема. Навечер ми се темни коа ќе отворам Фемина, вчера се расонив фул од светлината. Очите ми истекоа а на телефон не знам као да наместам на Сафари
Кајгана колку и да е скапан ради некои членови, барем често се апдејтнува. Фемина стои заглавен во 2014. Ако им е за финансии, за десет години имале доволно време да ги соберат и да ги вложат во промени. При толку барања да се нема слух е безобразно.
човек нели хакираа од онака. На женски форум. Шо очекуваат да најдат освен муабети за гаќи, прслуци и добиено? никаква заштита. А се изналапаа пари. Тоа коа кафич или хотел да имаш, и само да лапаш пари, а нишо ново да не праиш и средуваш, па ќе прекинат да ти доаѓаат гости. Милион пати е побарано ДАРК МОУД. Шо го има сегде. Овде сме напредни само за 2-3 збора да НЕ се употребуваат пошо се стремиме кон соживот, а за технологија не мора прогрес
Увек ми е спуштена светлината, навечер користам и eye control shield, и пак ме оќеравува форумов, само тој ми е бел. Веќе не ни отварам навечер нешо посебно, заеби светлината не вреди, несоница ќе ти створи. Стварно што е толку тешко dark mode да се стави, ете нека остане розевиот контраст.
Озбилно од сите сра*а шо се дозволуваат "неприметно" на форумот баш сликите (со поуки! ) во СДК без Ц ви засметаа?
До никогаш, што видиме бришеме и банираме. Како случајот сега, за што претпоставувам си го пишала мислењево. Видено е и избришано, и банирано.
Точно, под итно е потребен дарк моуд, при влез на форумов во темна просторија да ти се смачи и живот и све.