Па, пораките (што ти ги пишува под аватарот) се мислења. Имаш 54. Кликни на бројката, ќе ти излезе кај си пишувала.
Тееехнички не е то вкупната бројка оти во кафе муабети и во игри не се рачунат мислењата ама е најблиску до вкупна бројка.
Ugh tumblr има некој проблем немом shrug gif да си најдам не знам, ваљда полесно се креваат мислења таму (уз чамче муабет а не дискусија) за разлика од сите други категории. Ова е вака од ко сум на форумов, ми праело смисла па не сум мислела подлабоко.
Да ама зошто се бројат допаѓањата од игрите? За кафе муабети не сум сигурен ама кај игрите имам приметено дека мислењата не се покачуваат, а допаѓањата се покачуваат.
Допаѓањата секаде се покачуваат ако добро памтам. Може грешам, одамна сум тука имам заборавено.. АМА мислењата не се бројат секаде затоа што уште од порано некои идеа само за да билдаат број на мислења.. Демек со тоа ќе станат популарни членови, како да има некаква врска.. А тоа е добро богами и од практични причини... Некој ќе билда мислења само за да отвори во скриено катче или да може да пишува во секс.. Или некоја слична глупост.. Зошто некој очајно би сакал да влезе во скриено катче на пример... Хмм
@Dust сите сакаат во скриено катче, оти многу се зборуваше за него одредено време. Додуша таквите прашања и треба да се игнорираат, па така тој член што ќе е подолго активен сам ќе си дознае понатака.
Сето тоа е ОК.. Ама лично за мене, за да сакам да влезам некаде, ми треба повеќе од "многу се зборуваше за него".. Најчесто за да ги гледаат аутфитите на членките, па после да пишуваат недолични пораки.. Или тие сликите за шминка што беа.. Подлоста на некои луѓе е страшна работа..
Многу се зборуваше, во смисла дека изнесуваа одредени мислења кои ги поврзуваа со темине таму. И тоа што е таму, треба и таму да си остане.
А зошто постојат теми со слики од вашите деца? Дали стварно мислите дека некој член штом веќе има 100, 500 колку и да беа мислења, не е педофил?
Одиш на твојот профил. Допираш на твојата моментална фотографија, ќе ти излезе прозорец за да одбереш фотографија. Тоа е сѐ.