во делот приватност, во полето кај што пишува кој да ги гледа моите податоци се мисли и на надгледувани и пишувани теми така
Da Tamu. Ne. Ostanuva. Duri moes i ako leftnes chat so nekoj, ima opcija da stais da ne ti pise nikad vekje
Ако може барем еден банер да стаите на мајчиниот јазик на овие Sexy girls in your town дека ја згрешиле целната група и им пропаѓа бизнис планот...
Вака нема да добиваш известувања дека има нови мислења (исто ако не отвориш известување нема да ти стигаат поќе). Ако мислеше на ова. Ако не, за воопшто да не гледаш тема мислам дека нема, на наша одговорност е да не отвораме шо не вознемирва. Lord knows цели категории не отворам зошто ме вознемирват.
Баш заради тоа, коа ќе и го видам насловот ме вознемирува.. па сакав ни надлов да не и гледам.. ама не ми дава ваква опција да стиснам.
Оваа опција е само ако претходно си одберила да ја пратиш темата за да ти стига во нотификации/известувања. Сега пошто сфаќам дека мислиш да не ја гледаш темата воопшто - бар јас не знам за таква опција. Жалам.
И мене не ми стига скоро никогаш, а по правило треба да пуштаат известување во која тема и по која причина е избришано мислењето. Ама кој да се замара до толку.