Знам и тоа го пишав во претходниот мој пост на темава. Со пребарување на мојот ник не излегува ништо. Што може да е ?
^никот неможе да се смени. Е сега незнам нека ти пише некоја членка што има ник со 3 знаци можеби они знаaт како пребаруваат. Пример: Lux meU FBI CIA
Ако добро те сфатив: Со десен клик на сликата copy img url (вака мислам беше),јас користам Mozilla и кога ке сакаш да ја постираш сликата меѓу тие двете img стискаш Ctrl + V за ова прашуваш? А јас сега да си прашам кај некои членови одма до времето кога е испратено мислењето понекогаш стои некое смајли,прашалничњ,срце а потоа во друго мислење кај истиот член повеќе го нема. Што се тие?
Аааа само ќе те излажам незнам видов Сноу го користи тоа,ке треба да ја почекаш неа или од по искусниве форумџики (компјутерџии) да ти каже. А јас тоа што си прашав сама ќе си одговорам,видов дека тоа всушност е икона за мислењето,а не некоја научна фантастика хихихи сили ми.
Јас колку што сфатив, прашуваш како да направиш screenshot. Доколку мислиш на тоа, минимизирај ги непотребните страници и отвори ја саканата страна, притисисни на копчето Print Screen (или Prt Scr SysRq на повеќето тастатури) или пак доколку си на лаптоп и го немаш тоа копче, притисни ги Fn + Insert. Потоа, отвори си Paint, кликни на Paste и зачувај си ја сликата(jpg). На крај, кога ќе сакаш да ја поставиш на форумот, прикачи ја со помош на делот "Прикачи фајл".
еј феминки ај ве молам за помош малку?? знам дека имаше една тема за женски стриптис така нешто(како да му направиш стриптис на дечкото) мислам дека така нешто беше.. порано знам ја читав ама сега никако неможам да ја најдам ќе можи линк????