А пишува некаде дека форумот е забранет за мажи? Жени ве ебават со дупли профили, со лажни слики од нет, ама вас мажите ви сметаат. Не знам. Да е строго забранет влезот за мажи ќе разберев, вака не
Не можеш точно да знаеш. Јас првично мислев дека сите се женски на форумов, ама во една тема ми пишаа мислење дека имало машки, па гледам избришале и тоа кај што ми пишале и јас кај што се чудам. Мислењава избришани како кој знае каква тајна да откриваат. Искрено не ме ни занима машко/женско повеќе обрнувам внимание на содржината него на тоа кој/која пишал/а. Која личност има време да анализира и се замара во детали за ликот него за делото, алал вера на слободното време и за какви глупоштини (ќе) го (по)троши.
Модератори или модераторка во љубовни аовети која и да е зошто кога бришете мислења не пуштате една едноставна проста нотификација за тоа?
Не ми сметаат мажите,ни овие што ги спомна,туку збунувачки е дека очекуваш само женски членови по насловот,а не и некое мажиште кое ќе ти се избаци у темата менструација со мислење. Али невермајнД
Верувај дека они не дремат во темите за менструација, пелени и бременост. Таму можеш слободно да си пишеш
На следен попис на население, кога и да е, да се додаде графа ,,Со колку профили си зачленет на фемина?".
Знаат дека ќе си поминат така, затоа не се замараат. Идат и одма сѐ знаат, па кој со кого е во "клан", кој што напишал, што му се случува во животот. Ниту стилот на изразување не го менуваат.
Сега од досада читам стари теми и заприметив дека се давале опомени Или па пред некое време спомнавте дека требало да стасуваат известувања кога ќе се избрише мислењето, ја прв пат слушнав. Не знам ни како личи известувањето. Зошто толку ве мрзи бе да правите се?