Ако, ако. Заебавајте се вие со мене. Еден ден ќе ме снема од тука, па ќе ме барате да се вратам. Ќе ви се пријаде пак компир манџа.
Само да ја прашам госпоѓата РЕИН зошто ме брише од темата за Кочани и зошто секое мое мислење во која ја прашувам зошто ме брише, го брише. И само да ви кажам дека ако бидам баниран ќе бидам баниран без причина, затоа што си го кажав моето мислење. Освен во државата и тука треба системот да се реформира, имам осеќај ко да сме 16 век во некоја застареана феудална држава во која апсолутен монарх е реин и целиот форум го прави како нејзино лично катче со само нејзини лични ставови, сите други мислења што не се совпаѓаат со нејзините ставови, ги брише.
Не ти го избришаа мислењето, ти го едитираа. Така знаеш дека е Демон , а не Реин. А не кажуваат коа бришат, оти немаат причина , па затоа.
Бидејќи тоа мислење беше избришано, беше само личен напад (кон тебе), оф топик, па немаше поента да стои, само ќе се расправавте на лична основа, собрано од други политички теми што сте се расправале.
Зошто сте ја банирале Феминка? Гледам јас нешто форумов смирен ко на Дијазепами се сите... Феминка да се врати.
Дали ти е подесено за да ти стигаат известувања? Мене од одамна ми е сè исклучено за нотификации, оти ми стигаа по 100 на ден, ама ми се чини, треба да ја надгледуваш темата за да ти стига. За допаѓање, цитирања, не знам дали стигаше. Така мислам беше.
Кликаш на профилната, па одиш податоци за контакт и кај шо пишува "известувај ме на e-mail кога ќе добијам нова порака во разговор" ќе го отштиклираш и на крај кликни зачувај ги промените.