Зошто ја преименувавте темата во Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте. Баш си беше убава и корисна темата. Зошто мора да биде само за лице?
На форумов има нешто,некоја тема од типот,од типот на оглас,ако имаме нешто за продавање: пример,креветче,дупалце,мобилен или нешто слично...? И ако немаме,ете една идеа ако ја дозволат луѓето од уредувачкиот тим.Бидејќи вакви теми имам сретнато на многу други форуми.
Ако сакаш да прашаш некое прашање во врска со нокти во која тема треба да го ставиш?Бидејќи во темите за нокти офтопик е ако не постираш и слика
може да прашам нешто имам напишано мисленја а неможам да го користам четот зошто ве молам одговорете ми????
Можам ли да отворам уште еден профил од иста IP адреса, пошто не ми е јасно како се препознаваат дуплите профили? Ме интересира затоа што и сестра ми сака да си отвори профил.
Нели кога ке добиеш барем бело цветче се отвара скриено катче? Ова знам по сестра ми затоа што она е на форумов често присутна па си ѕиркав и јас од кај неа понекогаш, што се случи со тие теми?