Ќе го оправа Михајло безбедносниот сертификат? @Mihajlo Таман решив да се вратам на Фемина и ете ти саботажа Па и други не можат да влезат...
Ако може модераторов коа веќе не си ја работи работата ко што треба, следен пат кога ќе ми избрише мислење, да ми прати известување. Без осет си. Чисто информативно и изразив сочувство на членка, низ исто сум поминала, и тоа се брише.
А тоа што не треба не бришат, види ја темата без цитирање, се утепаа цитирајќи и индиректно и директно ,а за темите кај што не се согласуваш со други членки се толерира нивната некултура на дискусија, срање стана форумов од модератори
Дали доколку коа пребаруваш во срч некој член, ако ти се појави никот во делот "испратено од член", тоа значи дека го посетува форумот и покрај тоа што демек е неактивен, не пишува, не лајка, и наводно го има напуштено? Некои членови не ги дава, а не се банирани, активните одма ги наоѓа, но и дел од неактивните
Изгледа е од оние шо земаат драматично збогум од сите нас тука и ни кажуваат дека не се враќаат повеќе и ќе се посветат на своите успеси во животот надвор од социјалните мрежи, но ете ти ги после некое време назад тука пишуваат низ теми како ништо да не рекле, а?
Па одамна да речеме ама сепак не можат без, не се имуни Нивна работа де, ме интересираше онака. И тоа и од нов, дупли/тродупли? Ама сеа нормално тоа, мора да се покаже финоќа, но и својата дива страна