Пратив јас во пп на RainBow дека не ми е сликата аи, само позадината ми е заматена.. Со Photoroom ја заматив има да смениш позадина или да ја замаглиш постојаната... Мислев дека поентата на темата е мојот резултат да се види, од приватни причини не сакав дома да ми се гледа а глупо ми беше се да исшкртам.. Ако е забрането така да бидат обработени сликите океј, нека избришат, па следен пат без обработка ќе ставам..
Зашо бришете мислења од ракав БУКВАЛНО? Ај ја шо сум цитирала, али зашо му го избришавте првичното мислењето на тој што му одговорив?
Не е малку претерано во темата гатање и баење да се споделуваат лични броеви на луѓе? И да се рекламираат луѓе кои што немаат никаква законска дозвола тоа да го прават? Дури прочитав и дека некоја членка сама си се рекламирала, не разбрав која.. Не е еден вид на измама? Сам одлучуваш во што ќе веруваш, и дали ќе те измамат ама сепак мене премногу ми делува на јавен форум такви работи да кружат... Мислам дека не треба ничив број така јавно да се споделува, дури ни на доктор доколку некаде веќе самиот доктор јавно не го објавил.. Сигурно ако се јавни тие броеви некој ќе ги злоупотреби, друго е во лп на некој да му пишеш број, пример од доктор за да му помогнеш.
Јас би сите тако звани гатачи и бајачи да ѓи пријавам во полиција за измама. Инаку за тоа со броевите и јас се согласувам. За докторите, голем број од нив имаат броеви по интернет. Не е грешка и да се споделат броеви од доктори тука, службени броеви мислам, а приватни не.