Јас исто пред некој ден забележав во Поинаков фемина инстаграм. Навистина не е во ред и треба од Фемина да си преземат нешто...
Не е од сеа проблемов, вака е можда добри 2 години. Ги снема еден период, се вратиле уште појаки. Не знам шо да кажам. Ко да не им се замара да се реши ова.
Мене ако ме хакнат одма ќе знаете, оти нема да пише Sexy girls in your town ..... ќе пише Sexy places you can visit in your town -Zara -H&m -Vodafon -Dm -Douglas.....
Еве што може да преземете. Eве зошто се случува. Ама да, се надевам @Mihajlo ќе има некаков апдејт наскоро во врска со ситуацијава.
На претходната страна пишав дека Гугл Аутентикејтор не е гаранција за безбедност. Скоро пак читнав луѓе од надвор кои биле хакнати и покрај тоа. Ако во други држави со тоа не можат да се заштитат, во оваа па ич не. Како на другиот форум не се случува вакво нешто? Можеби затоа што често работат на разни апдејти додека вие уште се влечете со застарена платформа.
Ова не е точно, мислам ќе гледавме спамови од сите профили, а не баш точно како што е опишано. За ова ќе оставам @Mihajlo да одговори.
Не ми е јасно зошто му ги избришавте мислењата на членот што јавно си кажа дека го тепале, ама сепак врши цел живот булинг на соседката оти му се можело, баш си беа на место да се види дека ќотекот не е решение, иако сам мисли дека е лошо децата да не се тепаат..
@RainBow Не знам ни дали ќе се прати мислењево, цело време ме блокира и ја дава фемина како несигурна страна. Не можам мислења да пишувам на ни една тема. Сега сум преку впн.
И јас дојдов истово да го прашам. Имате некаков технички проблем? Се обидував да пристапам на форумов од разни браусери. Истата порака.
Истото ми се деси. Ова се беше случило и пред некоја година, немајте гајле де, ќе среди Михајло, нема да останете без Фемина
На секој ваков технички проблем, очекувам после да видам линкови од сајтови за запознавање постирани од мој профил. Евентуално и некој порнич.