Штиклирај Главно мени во боја, го менува само горниот дел од менито во сиво. Знам што тражиш али нема тоа класик dark mode да биде цела позадина темна.
Зошто повеќе не е дозволено да се прави screenshoot? Значи подобро беше претходно- сите препораки со слика си ги зачуваував а овака е хаос
Ne e do tel. Davase info deka app ne poddrzuva- probav na drug browser sea saka @Mumoftwo30 falaa tiii do toa bilo. Glupava ne ni ukapirav deka sum na toa
Зошто му ја избришавте темата на членот за Фетиш за медицински латекс ракавици жити се, кога има теми за други фетиши, за голтање сперма, за мастурбирање на јавни места и останати т.н. манијачки теми? Избришете ја цела категорија тогаш. Смешни сте.
Прво, бидејќи членот беше нов, немаше доволно мислења да пише во Секс, па темата беше поставена во сингл, каде што не и е место. Мислам сите се сложивме да има ограничување кој може да пишува во секс токму поради ваквите профили. Второ, ова беше во „темата“ како што знаеме ова е форум, не е место за барање партнерки за испробување фетиши. Трето, нема ништо смешно тука, напротив. Цело време се бориме со вакви „членови“, па тешко дека ние сме смешни, ама прашањево твое малку е смешно.
Смешно е што има секакви забегани теми, ако разгледаш во категоријата, а оваа ја бришите. Нефер малце, ама добро.
Баш сега пребарував во категоријата Сингл, не постојат теми за фетиши, ниту и' беше местото таму на неговата. Членот знаеме сите зашто беше дојден Не гледам причина да браниш манијачни типови.