Оние girls in your town почнаа да хакнуваат и профили на членки кои имаат илјадници мислења. Што сега?
Профилите што се хакирани не се намерно таргетирани (затоа што верувам дека се странски ботови кои ги пишуваат тие мислења) туку веројатно нивната емаил адреса и лозинка се во листа на хакирани податоци (data breach). Овдека можете да ја внесете вашата емаил адреса, за да проверите дали е вклучена во некој data breach: https://haveibeenpwned.com/ Главна заштита е да не користите иста лозинка на различни социјални мрежи и форумов, пошто ако некој ги има вашите податоци од фејсбук, преку емаил адреса ќе најде и други профили и ќе проба да влезе со истиот пасворд. Што мислам дека се случува со профили на форумов, ако грешам и е всушност безбедностна грешка на форумот, поправете ме.
Како можам стариот профил да си го вратам ? 1000 пати пробував , сменив телефон и не можам да ресетирам лозинка
mene nesto me interesira, ovdeka ima samo mi se dopaga na nekoj komentar, zs nema pr ako ti e smesen ili glup da se nasmees il samo kaj mene e taka?
Што е арно? Форумов е заглавен во пештерско доба. Не се сите други реакции негативни, а и негативните нема да бидат проблем доколку има контрола од горе.