Во право си,избришано ти е мислењето Иначе Адриана,само на тие со црвено цветче не им се покажува Неможеш да направиш иначе
Најверојатно заради тоа што имаше многу лажни слики,оф-топици,па што би рекле да одмори малку,зашто претераа со лажниве комбинации
Верувам дека прашањево е поставено едно 2000000 пати ама ме мрзи да роварам назад на темава. Како да си ја ставам профилнава слика да ми е во потпис т.е секогаш кога покушавам да ја ставам ми вика дека е многу голема.Па дали има некоја опција од компјутер да ја прикачам или не знам како,некој попаметен од мене да ми објасни.
Сакам да постирам во темата ''Нашминкај''. И сликата од ТAAZ неможам да ја сметнам во компјутерот. Мора ли да имам account на TAAZ за да можам да ја сметнам сликата во компјутер??
^^^ Ако ви е полесно, кликнете на копчето на тастетурата, што се наоѓа во левиот ќош. Print Screen SysRq. Потоа отворете Paint, па во левиот ќош има опција Paste. И на крајот, сејфувајте ја сликата во вашиот компјутер, како JPG.
Спојлер ииии да ми успеа јас сите когови ги испробав и ништо не ми успеа се изнервирав и веќе не ставав музика ти благодатам
зошто за категоријата СВЕКРВИ И СНАИ-ПРОБЛЕМИ, ми дава дека немам дозвола за таа категорија?? па јас ништо не сум сторила
Влегуваш во темата преку некое мислење кое било избришано. Влези во темата од подфорумот или од нови мислења.
Сакав да прашам кога ќе се отвори Општи здравствени проблеми - прашања и одговори? Сакав нешто да прашам таму, ама гледам дека подолго време е заклучена
Прашање до форумот кој од администраторите се дрзна вчера да ме избрише и зошто? Само барам објаснување, нека ми посочат со кое мислење или коментар или било што сум ги прекршила правилата на форумот. Само барам објаснување бидејки фчера немав воопшто коментирано а до пладне ми беше активен профилот и потоа наеднаш читам трајно ви е забранет пристапот на форумот. Во што е проблемот, некој ги збркал апчињата фчера па решил со мене да си личи фрустрации или? Само барам да ми посочите со што го заслужив тоа и потоа ако треба забранете ми трајно пристап до форумо. Толку од мене очекувам одговор бидејки ако има правила логички е да се почитуваат од двете страни.
ЈАС се „дрзнав“! Сега еве ти уште еден траен бан, па слободно можеш да се чудиш зошто си го заслужила.