Како и дали може да се стави слика - анимација како DAngel што има ставено? Неколку пати имам пробувано и ми испаѓало како обична слика
И мене Веројатно земаат од некои сајтови за анимирани аватри. Едино тоа.. Можеш да ја прашаш ДАнгел од која страна го зела аватарот.. Инаку зошто кога пробав да ја отворам „Смешни слики“ ми излезе ова: Е, што е? Ајде главни, кажете!!
Пет можеш кога прикачуваш од компјутер/лаптоп.За да прикачиш повеќе (ако користиш google chrome) десен клик на сликата-па copy image url,па во мислењето додај го кодот img и во него само paste.Се надевам ме сфати
е како може од компјутер да се прикачи повејќе од една слика во еден пост? o.O не сум знаела досега..
Кажав јас на LittleFairy, ама ај и тука ќе кажам. Знач секоја анимација може да ја направите аватар, само треба да ја намалите, да биде помала од 100x100 пиксели
Општи прашања немислам да се самолајкувам туку тоа го нема во форумски игри а јас незнаев. инаку за во форумски игри мислев ама некои феминки ми објаснија и им благодарам позз до bluegirl7
Како тоа, брзите мислења не ти се бројат? Нема врска тоа, само мислењата во кафе муабети и форумски игри не ти се бројат.
Moжеби е мналку глупо ама.... Како да ставам видео?На пр не урл адресата туку видеото да ми се гледа кога ставам некоја песна