Како може да се пишуваат колумни? Неодамна почнав поактивно да се занимавам со форумов и сеуште не сум во тек со настаните. Па би ве замолила да ми одговорите на прашањево.
Здраво, можеби прашањево не е за во оваа тема, но незнаев каде на друго место да го поставам. Би сакала да знам дали може некако да се стави rss feed на форумов за секоја тема посебно ? фала
Бидејки сум нова сакам да прашам дали има ограничување во колку теми ќе коментираш или на колку поста имаш право во 1 тема. Па ги молам оние со поголемо искуство да ми кажат доколку знаат да не случајно направам некоја грешка.
Ти благодарам! Но секако ќе се трудам да ги сведам во некои нормални рамки мојата дневна обработка на одредени теми.
Дали некој знае како може да се деактивира профило на Фемина? Дека имам два профили па сакам едниот да го деактивирам..
Колку што знам јас, профил можеш да деактивираш со тоа што ќе ја промениш мејл адресата која си ја навела во некоја неактивна, т.е нема да го активираш линкот кој би пристигнал на новата адреса. Мислењата ќе ти стојат, само профилот ќе биде неактивен. Друг начин нема. Не знам дали убаво објаснив и колку ме разбра. А според правилата не би требало да користиш два профили.
Да, да, знам, тој што сакам да го деактивирам ми е од порано и password ми е заборавен и се, затоа си го направив овој. Затоа сакам да го деактивирам.
Ако ти е пасвордот заборавен и не можеш да влезеш во профилот не можеш ни да го деактивираш сама. Можеш да прашаш некој од админстраторите дали може да ти го деактивира ако веќе сакаш така. Ама што има разлика дали ќе стои така активен или деактивиран ако не го користиш веќе.
Општи прашања Зошто е избришана темата омилена реклама? opsti-diskusii/omilena-reklama-t16894/#p1568855
Општи прашања Прашањево ќе ти го избришат Веројатно зашто има слични теми film-i-tv/reklami-t1983/?hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8 nasmevka/najjakata-tv-reklama-t13370/?hilit=tv%20%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B0#p1202161 Ми тргна денес.
Како се клава долу онакво незнам како се вика шо одбројва пример врска брак ова она? Сакам да клам незнам како