^да.Одиш во лични пораkи ги маркираш тие што сакаш да ги избришеш,потоа стискаш на стрелката најдоле,каде што пишува "маркирај/демаркирај како важна",одбираш избриши ги маркираните и готово.
Леле, навистина ти благодарам, да знаеш колку време сум го барала.. Знаев дека фората во маркирањето беше ама не знаев дека е така.. ОК! Фала ти во секој случај..
жими се кај мене ова го нема На то место пишува нови вести и најчитани вести Цела страна ја пребарав и нема таква реклама Не знам што е работата и други реклами мож друг пат не ми покажува. А ова од страна од Т-HOME го има
Абе кога почнаа да се бунат и кај мене ја немаше... денес прв пат ја гледам, а се менува, некогаш е горе, некогаш долу...
^ Хахах и јас дури сега ја видов.. Тоа дека не го отварам сајтот, туку во букмаркс ведаш ми стои форумот и не ја отварам фемина.. :geek:
Здраво , сакам да прашам испраќам ЛП и гледам се испраќаат, е сега дали се испратени тие пораки или како што ве молам објаснете ми , Поздрав
ќе може некој да ми каже на каква платформа е форумот сега моментално зашто гледам на XenForo ќе преминува, а мене лично тој ич не ми се допаѓа..
Да, да и јас видов прееска... долу каде што е ова: Спојлер © 2009-2012 Femina.mk Сите права задржани Сите мислења на овој форум претставуваат личен став на членовите и не го одразуваат ставот на редакцијата на Femina.mk. Авторите на мислењата се одговорни за нивната содржина. Доколку некое мислење ги нарушува вашите авторски права или на друг начин ги повредува законите на Р. Македонија, пријавете го овде. Femina.mk • Horoskop • Sonovnik • еРЕКЛАМА Powered by phpBB, phpBB SEO
Сакам да прашам дали знакчето што ни стои во потписот се брои во тие 10 смајлиња кои ни се дозволени во мислењето?
^ Не, не се брои, но имаме решение за проблемот со 10-те смајлиња, еве од овде ќе ги земаш и ќе ги постираш како слика ().. Од оваа страна Еве доказ дека може повеќе:
Спојлер Aуууу јака финта не сум знаела, а секогаш кога пишувам подолг пост треба да кратам смајлиња сега ќе знам како да правам Лела фала ти што пиша Иначе на новата платформа XenForo на која што ќе преминува Фемина е и Кајгана? Ако е така и мене како на Лела повеќе ми е по вкус сегашниот изглед од оној на Кајгана , ама ќе се навикнеме некако