Ќе биде како на кајгана но не мора да значи дека ќе биде истиот изглед. Можат да се менуваат опциите за се'. A овде како што нема никаква опција што дури и за да ставиме име на линкот треба мака, што не е случај ниту со бесплатните, мислам дека ќе биде далеку подобро и полесна за користење. Иако зависи од оние кои ќе ја постават платформата иако и покрај известувањето нема абер за промена...
Сакам да го деактивирам - избришам мојов профил на фемина..дали може некако и со админите да исконтактирам за да го избришат тие.Затоа што дознав дека нема опција за деактивирање .. .
Зошто неможам да пратам ЛП до една форумџика? Едноставно го нема лп копчето. Ужасно многу ми треба да ја контактирам. Се надевам на одговор
како можам да избришам мислење што имам на форумот ? има само цитирај и еден извичник а каде можам да избришам мислење
Не може. Според правилата, откако ќе помине еден час од објавувањето, не е дозволено ни да се брише, ни да се редактира мислење.
Па не можеш да го избришеш... освен првите (одреден број) минути време откога е напишано.. Барем јас така мислам.
50 мислења - бело цветче 100 мислења - сино цветче 500 мислења - зелено цветче 1000 мислења - жолто цветче 5000 мислења - црвено цветче 10000 мислења - виолетово цветче
Не сретнав вакво прашање, ако има се извинувам. Дали е можно и ако е можно каде да го променам името? Да не бидам феникс.. И како се бришат мислења? Благодарам однапред.
Аплоудирај ја тука, после копирај го вториот код (кајшто пишува IMG Code for Forums & Message Boards) и стави го во потпис.
За да не ја трупам „предлози и идеи за сајтот“ со мои мислења, ќе пишам овде, секако ако некој ме прочита. Сега приметив неколку теми во Слободно време кои се за во психологија Што кога немате никој покрај себе? Без што во животот не можете? Нештата кои не сте ги знаеле за мене... 10 работи кои сакате да ги направите пред смртта Вашиот утрински ритуал Што пропуштивте, а не требаше? и така натаму... не се сите за во Психологија, ама дефинитивно не знам што си има врска слободното време со тоа кога немаме никој покрај себе и before I die.. Истата ситуација е и во Општи дискусии, таму има премногу теми за другарство, па сметам дека треба да има и таква категорија.