Како да ставам gif анимација во потпис? Пробав копирајќи го линкот од сликата во URL, ама само линкот ми го дава.
Најпрво можеш горе десно со пребарувачот да провериш случајно да не постои веќе иста, доколку нема иста/слична, одиш во категоријата соодветната за темата и го кликнуваш копчето нова тема. Внесуваш име на темата, полето URL го оставаш празно и потоа пишуваш вовед.
Трба да одиш на темата на која сакаш да го направиш тоа.Потоа скролирај, односно оди најдоле.Имаш опции: Запиши се за известувања за оваа тема, Отстрани ја темата од омилени Актуализирај ја темата.Кликни на ова и Темата е успешно актуализирана.
Во подфорумот за серии, по кој критериум темата "Очајни домаќинки" и уште останати две теми се ставени како "Важни"? По што се истакнуваат од останатите?
Па веројатно кога биле ставени како важни биле поактивни и покоментирани. Администраторите ги ставаат темите како важни и ги тргаат, па веројатно наскоро и тоа ќе се реши.
Како до слика на потпис ? Сакам да прашам како да ставам слика на потписот ако може некој да ми објасни фалаа
Дали може да се избрише група што ја сум ја направила но заклучена е? Ако бришат групите може ли некој да ми објасни??
Нема групи на форумов, има теми. И не можеш ништо да избришеш, само модераторите можат и доколку е потребно.
Кликнуваш на опцијата URL имаш прво а потоа -На првото url,после л, ставаш = и го копираш линкот, а помеѓу првото и второто урл,т.е. после втората заграда од првото урл ставаш збор,на кој кога ќе се клкуне треба да се појави линкот. Потоа пред да испратиш,стисни преглед,да видиш дали ќе ти покаже. Се надевам успеав да објаснам.
Дали некој знае дали можам некако да си го сменам името според кое се водам на форумот...Ако може и ако некој знае енко ми каже што е можно поскоро.Однапред ви благодарам ))))