[СДК] Сакам да кажам... Како да отворам нова тема? Барав секаде и неможам да најдам...ве молам објаснете ми!
^ Ја отвараш категоријата во која сакаш да отвориш нова тема,пр. во "Мода и стил" и лево,под името на категоријата,пишува-Нова тема.Кликнуваш на тоа, пишуваш се што е потребно,кликаш испрати и готово.
Општи прашања барам тема со посвети на слика што се пишуваат дали има таква? или некоја ваша идеја што да напишам? ви благодарам однапред
Општи прашања Зошто немаме тема за модниот викенд и немам кај да јадам трици и да тролам?! Какви модерни девојки сте вие?!
Општи прашања moda-i-stil/fwsk-moden-vikend-skopje-t3674/?hilit=fashion%20week%20%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%20%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%B4
Општи прашања Коментарите од Модни критики што се избришани, не беа во некоја посебна тема во Канта? Е ако не сте ги сочувале тие легендарни мислења кога беше актуелна мадам Бети Буп, срам да ви е!
Фемина.мк се чита и во други земји од бивша Југославија. Дали некој од тие земји може да контактира одн. да писува за фемина на свој јазик (нпр.српски,хрватски...)?
Но веројатно нема да пречи се додека е на кирилица. Верувам дека и членовите ќе помагаат околу македонскиот
...која тема( категорија) ми е забранета од вчера и зошто ? Немате дозвола да ја читате оваа категорија.од Andromaster 12 Апр 2013, 00:23 Категорија » Тема »
^ мислењето кое си сакал да го прочиташ, било избришано. Затоа така ти покажува. Ќе одиш во контролен панел, па во профил, па од лева страна во слика на профилот, и ќе ти се појави опцијата за пребарување слика од твојот компјутер, кога ќе ја избереш на крај подолу имаш копче ИСПРАТИ
Која слика? Профилната? Оди горе лево во Контролен панел, кликни на Профил > Слика на профилот > Прикачете слика од вашиот компјутер, па сама бираш, потоа кликнуваш на Испрати. Ако ти е за профилна.
Кога ќе ја отклучите темата труднички муабети? Веќе месец се стори,нити ја средувате,нити ја отклучувате
Јас да прашам нешто сега.. која е функцијата на опцијата Брз одговор, освен нели да го уништува фонтот на сите претходни одговори на истата страница? И кога ќе се средат овие технички уназадени поединости, т.е. кога новата платформа? понезнамкојпатсамојаспрашав Не дека очекувам одговор, ама онака, мал монолог.