Ме интересира.. Некои кориснички на имињата имаат некои лилави букви, некои розеви.. Тоа некако само се мести.. како се прави?
Со лилави букви се модераторите, со светло розеви глобалните модератори и со потемно розевко администраторите, а пак сите останати членови се во сина боја Еве овде можеш да ги видиш кои се модератори, глобални модератори и администратори. femina-tim.html
Ај да си прашам јас тука ,зошто и двете теми се заклучени,и темата Општи прашања и темата Сакам да прашам...?.Прашањето ми беше како да направам да не ми бидат видливи,односно да неможе да го пребарува моите мислења одреден член?Благодарам.
тема се отвара одеш во категоријата воо која сакаш ја ја отвореш и под името на категоријата ина едно розаво копче Нова тема ...ке стиснеш таму и ке отвореш тема ке напишеш наслов... ааа тоа за анкетата кога ке прашувата нешто погледнете дали некој има поставено такво прашање и дали има одговор... па 1-2 мислења погоре го има...
Вака релативно нов сум на форумот па ме интересира кога ми ставаат лајк или ме цитираат дали стига некакво известување и ако е одговорот ДА каде да се подеси?
Сеуште нема таква опција на форумот. Ако сакаш да видиш кој те цитирал, можеш да го сториш тоа со пребарување на твоето корисничко име. Нотификации за цитирање и лајкови не стигаат.
Општи прашања Зошто неможам да ги отворам некои мои мислења? Вели дека немам дозвола да ја читам таа категорија.
Општи прашања Има тема во категорија секс: Секс со непознат дечко Пробувам да влезам ама ми вели немате дозвола да ја читате оваа категорија. Ке можи некој да ми кажи зошто? Спојлер немам претходно пишувано таму
Општи прашања ме интересира, уште откако се зачленив на форумов, забележав дека некои теми се направени како важни и секогаш стојат најгоре, дали тоа го прават модераторите или тие што ја отвараат таа тема???