Нема врска тоа, пријателите не те прифаќаат, ти само ги додаваш за да имаш побрз пристап до нив. Они не гледаат дека си ги ставила на листата. Тие што се најгоре и не се со искосени букви се онлајн.
Знам дека е преглупо прашањево ама тоа е.. Спојлер не ми се смејте!!! нова сум на форумов, но подолго време ве следев...! Дали ако јас креирам некоја тема дали можам да избришам некое туѓо мислење во темата?
Веќе долго време се мачам да дознаам за ова откога сум на форумов. Како да поставам слика пр. тука ама што е во мојот компјутер, без линк ?
Долу, под просторот кај што го пишуваш постот, одиш на Прикачи фајл тука избираш од својот компјутер, кликаш на Додај го фајлот и толку.
1.Во тоа квадратчето ќе ја штиклираш порака што скааш да ја избришеш(ке кликнеш во него) 2.Ке отидеш на избриши ги пораките ке кликнеш на тоа .. 3.На тие стрелките за да ги избришеш Спојлер Сликава нее нешто нај нај пошто е онака на брзинка правена за 2 минути
Зошто немам дозвола да читам некои теми ? Еве последна што не ми дозволи да ја читам е оваа: mislenje1636930.html#p1636930 , чисто онака сакав да разгледам што има..
^ -контролен панел -прилагодувања -Сокриј го мојот онлајн статус: Сокривањето ќе биде ефективно при вашата следна посета на форумот. (имаш опција ДА /НЕ) обележи ја и кликни испрати.
Mислам дека еднаш прочитав само не се сеќавам во која тема беше. Дали и како можи да се види на кого му се допаѓаат твоите мислења?
Ке одбереш најпрвин категорија на.пр Општи Дискусии кликаш и како што ке ти излезат повеќе теми на аголот лев горе ке видиш нова тема па ќе пополниш све што треба и ќе притискеш креирај, или што ли пишува ..
^ Кога ќе влезеш во одредена категорија, како што во одредена тема ти стои нов одговор така во категорија ти стои копче нова тема.
Може да се види. Вака: под аватарот имаш зелена стрелка надолу и сина срелка нагоре. Кликни на зелената и ќе ти се појават твоите мислења што им се допаднале на другите т.е на оние кои ти ставиле ми се допаѓа на некое мислење.
Однапред се извинувам ако е веќе одговорено на прашањево (да бидам искрена не се помачив да побарам ): Како некои постови имаат и повеќе од 10 „смајлиња“, а мене никогаш не ми дозволува да испратам пост со повеќе од 10? Најчесто кога цитирам некој пост што веќе има 10 смајли знакчиња јас не можам ниту едно да ставам, а баш сега приметив во еден вчерашен пост во темата СДК, (да не претерам ама) имаше над 20 смајлиња.