Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. pufki4ee

pufki4ee Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    11
    ^
    Јас мислам дека Трендафилка лично ги пишува ;)

2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Да,Трендафилка ги пишува.

3. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Како да избришам мислење?
    Некогаш ми се појавува Х ама некогаш не |( ? :|

4. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Lovy1 може да се редактира или да се избрише мислењето 30-40 минути откако ќе го напишеш, а после тоа не е возможно да се избрише. Тој x ти се појавува баш во тие 30-40 минути кога ти е дозволено да го избришеш, а после ќе го снема. :)

5. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Какви 30-40 минути кога во рок од точно еден саат може да се редактира.

6. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Правилото е пола саат, е сега барем јас кај мене имам приметено дека во рок од пола саат се губи и можноста да се избрише мислењето односно иксот и можноста да се редактира, а некогаш знаат да стојат и до 40 минути па и еден саат што за волја на вистината само еднаш или два пати ми се има случено. :)

И немора да се фаќате одма за ситници, го кажав тоа што го имам прочитано во правилата на форумот кои ги прочитав веднаш откако се регистрирав и од сопствено искуство. :)

7. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Никој не се фаќа за ситници туку нема потреба од дезинформации колку да се напише нешто. Не сум којзнае колку на форумов, а пак забележав. Правилото е еден саат. Значи еден час можеш да редактираш, а целосно можеш да го избришеш во тој еден час ако никој не искоментирал после тебе. :hai:

8. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Какви дезинформации жити се, ова не е некое правило кое кај сите е исто, ти кажувам дека кај мене е така, значи не е пуштено на штоперица па за точно еден саат или точно пола саат до секунда да се изгуби можноста. Разликата е секогаш во 10-15 минути, затоа и на Lovy1 и' пишав околу 30-40 минути, па и еден саат еве ако толку сакаш. Незнам што имаш потреба да се контраш овде со мене и да одиме и двете оф топик без потреба, не ти ставив нож под врат, ти кажав дека е тоа мое искуство и тоа се случува секојдневно. Крај краева се сложив со тебе дека може и за еден саат да остане можноста ама еве кај мене е реткост само еднаш или два пати се има случено и сега тоа не треба да биде крај на свет.

9. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Ајде смири се, никој не се контра, само ти кажувам какви се правилата кои очигледно не ги знаеш, а ги објаснуваш. Сега откако го испраќам ова мислење врати се на твоето и види дали ти е тука знакот X, па после види кој е во право. Правилата се исти за сите. Не мора ако некој ти укаже дека си грешка да се вадиш со изговори или како некој те напаѓал. И не со штоперица :D , туку компјутерски се одбројува тој еден час.

10. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Па нормално дека го нема иксот кога ти после мене испрати мислење. Што демек ме просветли сега нешто. |( Работата е дека ако сакаш можеш да се фатиш и за најмала ситница. Lovy1 има дупло мислења од мене, а тродупло од тебе така што мислам дека девојчето ме сфати кога и како може да избрише и редактира мислење. Неморам да и цртам па и да и бојам, со тоа што мислам дека немаше потреба да и' објаснувам дека таа можност е само ако некој не прати мислење после неа.

И не планирам да се контрам повеќе и јавно барам да се избришат нашиве мислења затоа што не се од никаква корист во оваа тема. Се извинувам на одговорните најмалку ми беше целта тоа.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.084
    Порано можеше да се редактира еден час по испраќањето на мислењето, ама откако беше злоупотребувана таа опција админите решија да го скратат времето на половина час.
    Може да се избрише мислење неколку минути по испраќањето, ако не постира некој друг нешто веднаш после тебе.

12. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Еве мислењето што сум го испратила пред 36 минути уште можам да го редактирам, значи не е така :^)
    едит И она од пред 49 минути се уште можам да го редактирам.

Daydream, нема потреба од бришење мислења (некому може да му послужат за да се информира, ни навреди имаше ни слично ) од чувствителности и од мува слон правење работава, сум те фаќала за врат а испаѓа обратно... Не беше во право, помири се, крај на дискусија, поентата на муабетот не беше ти |( .

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.084
    Хмм, да грешка сум била, до 60 минути може да се редактира мислењето, баш сега проверив, не знам зошто од секогаш си мислев дека го смалија на триесет минути. Се извинувам. :)

На bliznacka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сакам да прашам дали може некако чатов да го направите нешто слично како фејцбук,да може да се збори само со една особа со која јас ке сакам,а не сите да читаат што пишувам.

15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Вито за тааа намена имаш ЛП. :)

16. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Можеби малце е глупаво.. ама морав да прашам :$
    Секаде има теми за љубов, за работа, за семејство, деца.. Ама за другарство нема?
    Дали има воопшто такви прашања? Каде се сместени? :?: :|

17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    opsti-diskusii/ Тука имам највеќе теми сретнато во врска со пријателството. :)

На Lovy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Категорија другарство на форумов не постои. Ако ти треба конкретна тема, а има такви низ форумов можеш да го користиш системот за пребарување или можеш да прашаш во Каде да ја најдам темата .

На Lovy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Eдвај ја отворив Фемина се појавуваат вируси.Не се отвараат некои теми, ни пораќите.Дали е само кај мене до ком, или има и кај некој друг?

20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И кај мене често се случува некои теми да не се отвораат или пак воопшто Фемина не ми се отвора некогаш.