Се извинувам ако ова мислење не е на соодветното место... Ако може во Форумски игри да се разгледа темава Брза географија ( forumski-igri/brza-geografija-t1575/ ) посебно последните 2 страни. Јас разбирам дека се тоа е игра ама несоодветно се одговара и има неточни одговори и играта си продолжува. Јас како лаик ако не знам која е најголема река на светот ќе му верувам на тие одговори. Или пак се одговара со незнам, па ако не знам јас, знае некој друг... Правилно би било ако не го знаеш одговорот, да се остави место на некој што знае...би било и едукативно. А воведот на играта кажува нешто друго... Ако не сум во право, извинете што ви одземав време.
Спојлер текст[/spoiler ]Го селектираш текстот што сакаш да го скриеш и кликаш на спојлер, горе кај кодовите.
доколку некого адднеш,или те аддне,можеш да видиш во личниот контра панел, а и останатите членови мислам дека можат да видат доколку некого или некој те прифати. Ако мислиш на тоа.
Не се гледа тоа кој кого ставил во пријатели или непријатели. Тоа е само за побрзо да дојдеш до одреден член, да видиш дали е или не е онлајн или ако не сакаш да читаш нечии мислења. Инаку никој друг не ги гледа твоите листи на (не)пријатели.
Одиш во контролен панел,па потоа од левата страна имаш потпис,отвараш тука и ти излегова прозорче за пишување на потпис. Го копираш линкот што сакаш да го имаш во потпис и го ставаш помеѓу , исто како што ставаш слика во пост.
Навистина ли не може да се промени корисничкото име? Во недостаток на инспирација го зедов ова, а дури сега почнаа да ми доаѓаат други идеи