прашање до администратор кај можам да поставам? Го форматирав пцто па си ја заборавив лозинката и кога побарав нова по меил да ми стигне, јас наместо о сум куцала 0 и сега не ми дава пофторно препракање на лозинка, па морав да отворам втор профил ( овој ) за да можам да прашам
Кога ќе влезеш во Стандардниот уредувач, одиш во Прикачи фајл и од таму кликнуваш на она Choose File во сиво, и откога ќе го одбереш фајлот,нели тоа што сакаш да го одбереш само одбираш Додај го фајлот и толку, веќе си ја додал сликата.
Што е ова што цело време од Nielsen, Nilsen незнам како се вика за некои прашања ми се појавува? 10 пати ги имам одговорено и пак...
Како можам да постирам неколку песни во исто мислење една под друга,пробав со зачувај,но ми излегува дека можам да постирам само една песна во мислење,а другите да ги избришам,гледам дека на другите членови на форумот им успева да постираат неколку песни во едно мислење една под друга,ве молам помогнете ми,однапред ви благодарам!
Луѓе само јас неможам да пишам на чет или? Значи ми го отвора,каснат пораките,и неможам моите да ги испратам...
Кога ќе ги отвориш пораките, десно имаш едни како квадратчиња. Стисни на квадратчето кое е до пораката што сакаш да ја избришеш. Така ќе ги маркираш. Потоа оди долу под пораките, и исто така десно, ти пишува Маркирај/Демаркирај како важна. Стисни на тоа, и избери Избриши ги маркираните. Потоа стисни на стрелката.
Зошто понекогаш кога испраќам коментар на некоја статија на Фемина ми пишува ќе биде прегледан од администратор а некогаш веднаш го праќа ?
Каде ми е мислењето во СДК од вчера ???Не беше ни офтопик,ни реклама,ни навреда и не ми е јасно зашто е избришано!!!
Не си го ни испратила, нема мислење од тебе што е избришано, а на 09.13 имаш оставено мислење во СДК.
Зошто не постои опција да се измени, дополни или избрише веќе испратен одговор на некои од темите на форумот?
Постои ама само после неколку минути од праќањето на мислењето. И што е сега ова? Едит: И ова. Абе што се случува?