Комплицирано е, само ќе се намалат коментарите Јас пробав нешто да напишам, ама се откажав адреса требало, лозинка
Сакам да ве прашам, како да ставам некој линк да стои позади некој збор или реченица, да не се гледа врската до линкот, него само зборчето и кликаш на него и те носи до линкот? Фала многу!
Исто ... Сабајлево забележав и си викам, ајде вечер ќе коментирам немам нерви сега. Сега пред некоја мин. напишав коментар и ми бара 200 инфо. и nou comment од мене. Немам нерви за сите тие досадни процедури.
Прво стискаш горе на URL па ќе ти излезе вака Код: [url][/url] ќе напишеш (зборчето) Пр. сакаш да напишеш „Фемина“ и линк до фемина. Пишуваш: Код: [url=http://www.femina.mk/]Фемина[/url] и ќе ти излезе Фемина Се надевам разбра. Ако пак не ти е јасно слободно прашај.
Може и како гостин да коментирате, воопшто не е комплицирано. Баш интересно го направиле за дискутирање. Мислам дека уште повеќе коментари ќе има. Мене ми е супер идејава. Башка можеш да си гласаш позитивно и негативно на некој коментар. Ама ајде мора прво да промрчиме. А коментарите си течат... А и на други сајтови што го имаат имплементирано ова disqus можеш да си коментираш со истиот профил. Баш фино.
Исто. Порано само ке пишеш и се објавува, вака триста глупости ти бара Нека го вратат старото за корисниците а ова нека биде за гостите
може да се стави гиф како потпис од компјутерот?? бидејќи како што пробав неможи, а од интернет неможам да ставам бидејќи е преголем.. и го смалив на една страна, го зедов од таму и ете сега го имам, ама обично по 2 дена ми покажува дека фајлот не постои .. и дури и на пинтерест си го ставив и пробав да си го земам, ама ми вели дека димензиите се непознати.. хелп ??
Mене така за сликава во потписов ми прави,и морам да ја ставам од почеток,ама не ја ставам од компјутер,туку на фб ми ее ставена на Only Me,и го копирам тоа најобично како во мислење што ставам слика со ама пак така ми покажува...Незнам зошто
Бело-на 50 мислења Сино-на 100 мислења Зелено-на 500 мислења Жолто -1000 мислења Црвено -5000 мислења Виолетово-10 000...