I pisav na Rain za temata humanitarni akcii, da ne ja utnav rabotata? Uste enema otvoreno nova team nitu nekoj nesto mi odgovori
Оди во контролниот панел, па на прилагодувања, и каде што е “Известувај ме за нови лични пораки“ ќе селектираш НЕ. Мислам дека тоа е тоа, ако грешам нека ме поправи некој
Знам дека е глупо ама.. Како можам да избришам некоја тема што сум ја објавила..? Нова сум па затоа не знаам
Како да го избришам никот, да ни ми е мемориран кога не сум вклучена ? На пример кога ќе се исклучам и ќе кликнам 2 пати на местото каде што треба да се најавам ми се појавува мојот ник и луѓето околu мене можат полесно да го дознаат истиот. Бришев историја, пробував на delete ама не сака. Помош ?
^Само оди на името и кога ќе го селектираш стисни delete. Не можеш да ја избришеш, во канта ти е темата.
Сакам да прашам каде може да ја поставам daisypath.... пробав во „потпис“ ама ми покажува дека имам многу букви :/ Помош ....
сакам да прашам слика како се постира може некој да ми објасни и потпис како да си прикачам ? нова сум простете
Јас би сакала да прашам, кога ќе прикачиш слика мора нешто и да напишеш во постот, инаку ти вика дека немало доволно симболи. Ама приметувам дека не сите членови имаат нешто напишано над сликите. Како може тоа? Пробав само со пауза (space), пак не сака.
Се извинувам што сум офф топик ама незнам кај да пишам. Ве молам кажете ми како можам документ изработен на Word да го пратам преку фејсбук??. Итно е ве молам.