Знам дека е, ама многу одамна го нема. И во Техномаркет најдов солиден еден сега, па ќе видам. Им дозволуваат смарт саат по школиве така?
Ленени крем пантплони, бела ленена кошула морав да ги искористам уште еднаш барем, од крштевката од брат му беа
Јас на големиот кога беше за второ одд начекав вакво во Кали маста му ја има извадено.На крај на год во машина го перев и уште е здраво.Го користеше до сега.Од септември ќе биде 6-то. Малиот сега го користи за да си ги чува боичките внатре. Сега му нарачав слично од тему дека немам видено по книжариве овој модел. За квалитетот ќе видиме ама вака не е лошо цврсто е.
Покажуваат до кај 50м разлика, не покажуваат точно, но ко што ми објаснија тоа е заради покриеност, нема доволна сателитска покриеност во земјава. Инаку им ги земале на врата саатите, па после часови им ги враќале.
Kaj nas ne pravat problem. Mojot nosese redovno i na odmori koga imase potreba mi se javuvase. E sega neznam zavisi i od skolo do skolo.
Топ идеја за беџот. Го порача? Ако да, од каде? Инаку и син ми ке е во кошула и фармерки, патики купивме пред 1 месец, така да, нови се.