Нека им е со среќа на нашите првачиња. Само кога ќе се присетам овие наши првачиња беа бебиња во короната. Кога не знаевме што не снајде. Како само сум се тресела и сум се молела. Со маска сум го донела. Изолирани дома. Ни прв роденде.. Душички мили да ни се живи и здрави
Затоа и влегов на форумов да видам дали има некоја како мене, јас до сега си плачев. Моето е па 30 декември родено најмало ќе биде.
Не дека тоа што син ми со полни 6 ке тргне е некоја утеха. Знам дека сум, така, проврзана со син ми повеќе од просечно, удел има тоа што не се делиме, буквално; работам од дома и е постојано со мене. Откако е роден го израснавме со маж ми, и ми паѓа тешко, на нервна база.
зависи од школото. Кај нас имаше едно време хранарина,кој сака си плаќа месечно и си добива храна кој не си носи од дома
Beli maici se unisex edni se nema masko zensko. Ima vo sinsay, a pred malku vidov i vo jurateks kaj pazarot vo gjorce. Sorcevi neznam sigurno ima vo sinsay ili waikiki, mada nas ne ni pravat problem za bojata na sorcevite samo za maicite mora da se beli.
Со среќа и со лесно нека е на првачињата и мојата помала ќерка е прваче , но покасно почнуваат на 11ти Како поминуваат годините така брзо, пораснаа..
Ti blagodaram, ovie denovi ja trgaa letnata roba , a bas crni pantoloni kratki klot nemame imame vo site boi no crni ne, ai maickite ni se site so nekoja aplikacija