1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Првачиња

Дискусија во 'Дете' започната од Snow-Queen, 2 септември 2013.

1. Madrugada

Madrugada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2021
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    192
    Обично има некои предрасуди за децата што се во класична настава, дека се понемирни и слично. Барем така сум слушала. Има некој од вас позитивно искуство со класична настава?

2. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    4.517
    Допаѓања:
    9.326
    Не сум слушнала вакво нешто во мојов живот. Во градов кај што сум, не знам ни дали некаде има целодневна настава воопшто.
    Како дневен престој после/пред часови нудат само 1-2 училишта и се останато е приватни престои кај што се згрижени децата и попатно и домашна пишуваат или учат.

Така да нема логика во цел град сите да се немирни или не знам какви.

На JoyJoy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mekotel92

mekotel92 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2023
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    26
    Majki mi nstigna vcera pokana za upis na prvace a moeto 2021 e rodeno januar .Zosto taa pokana ne znam ,oti prakaat ne e rano ,jas i taka se dvoumev ama sega gledam stigna ....nekoja iskustvo

4. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.780
    Допаѓања:
    39.360
    Имаш опција годинава или догодина. Затоа пратиле. Јави се во школото од каде што е добиена поканата и договори се со нив дали сега или догодина ќе почне.

5. mekotel92

mekotel92 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2023
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    26
    Vo plan i e psiholog ,pa sto ke procenat toa ... znaci rodenite 2021 dobivaat pokani ,toa ne znaev ,zatoa se zbuniv

6. MikicaBt

MikicaBt Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2019
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    1.550
    Во секоја генерација и училиште има извикани наставници кај шо сите родители се тепаат да се запишат децата кај нив....шо став имате по таа проблематика? Мене некако не ми се бркаат врски за и моето во тој куп да е, туку да оди кај една од другите наставнички.

7. mekotel92

mekotel92 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2023
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    26
    Na sreka ,kaj kogo ke se padne -tamu.

8. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.780
    Допаѓања:
    39.360
    Кај се падне таму ми беше принципот. Комшиите фаќаа врски па сега не се задоволни од одделението и третманот на наставничката кон поедини деца. Јас сум презадоволна од наставничката и од одделението.