Обично има некои предрасуди за децата што се во класична настава, дека се понемирни и слично. Барем така сум слушала. Има некој од вас позитивно искуство со класична настава?
Не сум слушнала вакво нешто во мојов живот. Во градов кај што сум, не знам ни дали некаде има целодневна настава воопшто. Како дневен престој после/пред часови нудат само 1-2 училишта и се останато е приватни престои кај што се згрижени децата и попатно и домашна пишуваат или учат. Така да нема логика во цел град сите да се немирни или не знам какви.
Majki mi nstigna vcera pokana za upis na prvace a moeto 2021 e rodeno januar .Zosto taa pokana ne znam ,oti prakaat ne e rano ,jas i taka se dvoumev ama sega gledam stigna ....nekoja iskustvo
Имаш опција годинава или догодина. Затоа пратиле. Јави се во школото од каде што е добиена поканата и договори се со нив дали сега или догодина ќе почне.
Vo plan i e psiholog ,pa sto ke procenat toa ... znaci rodenite 2021 dobivaat pokani ,toa ne znaev ,zatoa se zbuniv
Во секоја генерација и училиште има извикани наставници кај шо сите родители се тепаат да се запишат децата кај нив....шо став имате по таа проблематика? Мене некако не ми се бркаат врски за и моето во тој куп да е, туку да оди кај една од другите наставнички.
Кај се падне таму ми беше принципот. Комшиите фаќаа врски па сега не се задоволни од одделението и третманот на наставничката кон поедини деца. Јас сум презадоволна од наставничката и од одделението.