Спојлер Мислам дека нема ваква тема..... Ја гледа ли некој серијава, мене ми е доста интересна Боб Чејс и Керол Чејс се родители на пет деца - тинејџери, нивната работа не е воопшто лесна, секојневно се справуват со згодите и незгодите на своите деца. Спојлер
Прва петорка (Quintuplets)... FoxLife Ја гледам серијава кога ќе ја начекам на Фокслајф, и не сум нешто воодушевена, но никогаш не сум сменила канал додека трае што значи ... Добра серија, а омилен лик ми е Пирс. Многу е сладок и откачен до даска
Ја прекинаа серијава наместо неа сега гледам дека има некоја нова, видов нешто од неа и не ми се допаѓа.. многу е глупава новата серија
Од тоа што го имам загледано, интересна е. Ама не е нешто ново или оригинално, но всушност сите ситкоми и се слични. Имаше доста смешни моменти, особено таа плавата од сестрите ми е најсмешна . А и оваа погоре што сте ја ставиле не е воопшто лоша. Малку почуден хумор ама мене и таа ми е интересна. Има далеку поглупави.
Интересна ми беше стварно, без пропуштање ја гледав и ств. ме знаеше да ме насмее.. Една од ретките серии..