Не очекував дека ке биде толку совршено. Прекрасна класна прекрасно одделение. Не сакав да си дојдам дома хахаха..Се паднав со моите стари другарки и со мојата најдобра другарка.Супер си поминавме се запознавме зборувавме и така. Е сега има една со која не сакав да учам ама и таа е тука.
хелоооуу и ја ќе бидам средно од 1-ви.. најмногу ме фаќа паника од тоа како ќе си ја најдам училната.. и за то дека ќе има група дечиња а јас никој нема да познавам и ќе си седам сама ко ждребе некоее... читам погоре дека ве читале наставниците кој во кое одделение е и откако ќе ве прочитаат влагате во училница или што... ај нека ми каже некој што е од Скопје ..
Во зависност од училиштето. Во Јосип Броз во Скопје процедурата беше таква. Најпрвин се обраќа директорката, а потоа класните ги читаат децата и тргнуваат заедно кон училницата.
Многу беше глупо, не знаев никого, ми беше срам и првото полугодие се немав вклопено многу. После од второто полугодие се навикнав и здружив. Воведен час имавме само и си отидовме, првиот ден не беше ништо посебно.