Кој е вашиот а кој неговиот/нејзиниот прв коментар после секс... -да бидам искрена ни текна на темата случајно читајќи една статија , која се разбира ке ја споделиме со Вас... Астрологијата и првиот коментар после секс Каков коментар може да очекувате од луѓето со различен хороскопски знак по сексуалниот чин. Овен: „Ок, ајде сега пак да имаме секс!“ Бик: „Гладен/а сум – подај ми ја пицата.“ Близнаци: „Си го видел/а ли далечинскиот управувач?“ Рак: „Кога ќе се земеме?“ Лав: „Нели бев фантастичен/а?“ Девица: „Морам да ги исперам чаршавите.“ Вага: „Ако ти се допадна тебе, тогаш ми се допаѓа и мене.“ Скорпија: „Претпоставувам дека сега треба да ти ги одврзам рацете.“ Стрелец: „Не ми се јавувај ти, јас ќе ти се јавам!“ Јарец: „Имаш ли визит картичка?“ Водолија: „Ајде сега да пробаме и без облека!“ Риби: „Извини, како рече дека ти е името?“ статијата ја читавме заедно со другарките и го заклучивме следново за близнаци е 100% точно за Лав го формулиравме поинаку прашањето -''И... како беше злато?'' за стрелец важи обратно Ти јави ми се а коментарот на рибите го заменивме со оној на Бикот затоа што според нас Рибите се тие кои најчесто Велат - Гладен сум што има за јадење кое е вашето искуство
Ние сме овен и лав. Јас велам: МММ, може после пак? А тој: Многу сум јак! Се подобри сме. ...Па некако личи на ова горе, хахахаххахха...
Ех, никогаш не прашувам такво прашање мислам дека најчесто нешто што го кажувам после секс е - жедна сум инаку за рак се работи
Риби: „Извини, како рече дека ти е името?“ Овен: „Ок, ајде сега пак да имаме секс!“ Прекрасна комбинација.
Риби: „Извини, како рече дека ти е името?“ Скорпија: „Претпоставувам дека сега треба да ти ги одврзам рацете.“
Бик: „Гладен/а сум – подај ми ја пицата.“ Врска нема ова. Јас сама си зимам за јадење, не чекам на него
хахаха интересна тема - и додека се сетам, ај кажете навистина што сте рекле или што ви кажале а не овие астролошки изрази, туку вистинските
Хмммм, повеќе би рекол: Овен: „Врска немаш, следниот пат јас кажувам кој е горе“ Бик: „Ок, може ли да дремнеме сега, се уморив“ Близнаци: „Подај ми го телефонот да твитнам ’твит после секс‘“ Рак: „Не плачам, ми влезе нешто во окото. Кога рече ќе одиме кај моите?“ Лав: *Оди гол до прозор и мавта на комшиите* Девица: „Рече ќе свршиш за 15 минути, имаш уште 5. Следниот пат биди попрецизен.“ Вага: „Сврши? Убаво беше? Ама ме лажеш дека беше убаво, нели?“ Скорпија: „Донеси мед и коцки мраз да ти покажам уште нешто“ Стрелец: „Ај сега облечи се, да одиме на едно место“ Јарец: „Остани да спиеш, немам бензин да те вратам дома“ Водолија: „Не можам да останам, треба да одам до... имам работа кај... ми излезе нешто.“ Риби: *плаче*. Зошто плачеш? - Не знам.