од љубов..ама да ми беше овој памет тогаш ке почекав уште малку ,иако имав 18 години сепак..не се каам ама не беше вистинската особа за зал
Што знам, ни од љубов ни од љубопитство. Едноставно, некако тоа ми беше товар од кој сакав што побрзо да се ослободам, и воопшто не се каам што ете се ослободив. Не сум придавала некое посебно значење на фамозниот прв пат, не ми беше гајле дали ќе ми биде тој за навек партнер, принцот на бел коњ филмови, се погоди така да сме и ден денес заедно. Важно ми беше да биде убаво и по моја желба, и така и си беше.
Ех ми јас чекајки ја љубовта девица си останав до 21 И затоа решив да му пуштам вода на школскиот што ми беше во средно (и симпатија де - селски женскар), додуша тои ми беше најблиско до љлубов тогаш, си го сакав бе мил ми беше многу, иако знаев дека нема да бидеме заедно никогаш и така и бидна ... Го направивме едно 2-3 пати и така милички мои
ЉУБОВ премногу го сакав и тој мене, но не ни беше пишано, не можеше да продолжи таа врска иако се сакавме... не се каам ако беше на 18...
Мене повеќе ми одговара второно. Нормално сакам да водам љубов и со оној со ке о сакам ама првиот пат сакам некако со некој кој ме привлекува , бидејќи у послдно време ме фаќаат страшни кризи ми иде и со некој по пат да го земам и да легнам ахахахах!
Љубов и страст што ја чувствував кон него .Го направив тоа со него затоа што навистина сакав да ја изгубам невиноста со него и после се што се случи не чувствувам каење .
и од двете по малку нормално е дека бил некој посебен невиност не му се дава на секој симпатија, штом сум легнала со него значи сум го сакала, и нормално е дека бев љубопитна, и сите сме љубопитни за нешто што не ни е познато, а сакаме да го знаеме... и осетиме
Го направив тоа затоа што неможев да издржам повеќе. Едноставно ми беше глупаво да се воздржувам од нешто што ми беше на дофат, а и хормонит ме полудуваа. Воопшто не се каам, напротив откако почнав со сексуални односи едноставно се чувствував поубаво и бев многу по среќна, и исполнета. Сите вие сте навеле љубопитност, никоја не одговорила дека го направила тоа затоа што чувствувала потреба за секс, што мислам дека во крајна линија не сте искрени. Според мене неможеш да направиш нешто доколку немаш потреба за тоа а љуовта, е само изговор. Љубовта е нешто поразлично од сексот, и сексот нема никакво значење акко зборуваме за вистинска љубов.
Моето прво сексуално искуство беше од љубов. Сепак е тоа нешто посебно, нешто што се памети и треба да биде убаво. Да не е само онака да се проба со било кој.
Да бев само љубопитна, ќе најдев некој рандом тип и готово. Така да, првенствено беше од љубов, си го сакам дечко ми, али кој не е и малце љубопитен? Јас дури и исплашена бев помалце
едноставно не го сфаќам концептот за секс од љубопитство, можеби сум премногу стар или тоталка аут, но не го прифаќам таквиот концепт, ако си со некого и имаш секс со него, тоа е поради тоа што сакаш, поради тоа што го цениш, поради тоа што го сакаш, но ако е тоа заради радозналост (љубопитство) тогаш подобро немојте...