хмм.. љубов од моја срана немаше повеќе беше љубопитност ....а имаше и малку враќање и терање инает на дечкото со кого требаше да го имам првиот секс е тоа ке беше од љубов ама се случи нема назад не се покајав затоа што беше време имав 20 години
Не можеш да кажеш дека имаш потреба од секс, кога никогаш не си го имала. Никој нема потреба од цигари (дури и гадни им се) додека не пропушат. Се согласувам со тоа дека со започнување на сексуални односи едноставно животот станува поубав По првиот пат, мојата реакција беше: Да знаев дека е волку добро, ќе се скинев порано. За мене беше од љубов. Ама ако не е тоа, првиот пат е само од љубопитство. Е вториот и сите наредни ќе бидат зошто е едноставно убаво
Од љубов.Едноставно решив целосно да се предадам на човекот кој што го сакав. Колку бев во право незнам,ама како што дојде времево на никого тоа не му е ни важно. Дека некому ќе бидеш прв што дека кога пак кај некоја друга би можел да отиде. Незнам ни што да мислам за ова.
Љубопитство не беше сигурно. Љубов дали било незнам. Ама знам дека тој човек ми значеше премногу и секогаш ќе ми значи без разлика на се. Не како порано ама сепак на некој начин. Не комуницираме веќе по моја желба. Се надевам дека нема ни да се видиме веќе ама како и да е не се каам.Тој беше нешто и имаше место кој никој друг нема да биде и да го има.
Јас се чувствував спремна,едноставно ми се сакаше..вриев цела..и мислам дека ми беше времето.. Го направив и од љубопитство и од љубов.. ..Сега за жал не сме заедно..или за среќа? :/ Сеедно..Го направив тоа тогаш кога сметав дека треба!!
секако дека беше од љубов, со мојот сегашен дечко е и секогаш кога го правиме е од љубов и секој пат како да е прв пат се надевам секогаш ке биде така
Бев спремна и го направив тоа од љубов. Сега веке не сме заедно со тој, но сепак тогаш ми било убаво и не се каам воопшто
Јас од срам оти веќе бев старичка(20 г.), ......потоа врската продолжи цели 5 год.и се разви голема љубов која трае и ден денес