За болки, ако треба да те боли и така и така ќе те боли. За полесно незнам што придонесува кондомот. Треба сама да си направиш да ти е полесно. Само опушти се и не мисли дали ќе те боли
Првиот пат ми беше пред едно 3 години и беше со кондом за болно не беше баш имаше мало пецкање али кратко.
Pa prviot pat bese bez kondom potoa imase isklucoci ama mislam deka e toa e normalno zatoa sto dovolno go poznavav partnerot i bev sigorna vo nego.
Без кондом и еднаш имам пробано со кондом нз некако ме пецкаше бев на доктор ми рекоа дека секој неможе да ги поданса кондомите
Има и алергија на кондом ама пецканјето сигурно не е знак за тоа. Телото го прифака кондомот како страно тело. Може да го прифати или да појави алергија. Ама и во кондомите има на водена база, вакви, такви, онакви...
Иако претходно бев многу против, се случи без кондом. Само така можеше. И тоа крв ми течеше едно 10тина пати сигурно. Што значи одвај одвааај бидна и потоа кога пробавме со кондом добивав ужасна иритација(сеуште е така) и затоа си почнав со орална контрацепција. Бидејќи така на среќа без никаква заштита е премногу ризично и дури тешко за опуштање. ***Без дозволив само бидејќи долго одевме и веќе го имав прашано колку партнери имал, дали имал некакви проблеми, дали има направено тест итн. Иначе не препорачувам бидејќи е ризично од болести.
Првиот пат секако дека со беше иако одамна беше и требаше години да поминат за да се решиме без да имаме.Секако задоволството е поголемо без нема тука муабет